My place, jedinstven kafić sa drugačijom ponudom

Moderan, urbano-retro stil čini ga jednim od najelitnih kafića u našoj zemlji, a spoj ugodnog ambijenta i ljubaznog osoblja obogaćuje susrete različitih generacija.

Porodična priča

My place je porodična priča. Gotovo četrdeset godina iskustva porodice Poljarević u ugostiteljstvu utkano je u svaki kutak objekta čiji je ukupni kapacitet preko 200 sjedećih mjesta.

Kvalitet ponude

Kvalitet ponude glavni je prioritet, stoga naši gosti mogu uživati u različitim koktelima, bogatoj ponudi pića i vrhunskim vinima, a zbog vlastitog branda kafe slovi kao omiljeno mjesto za sve kafo ljupce.

Moderan ambijent

Moderan, urbano-retro stil čini ga jednim od najelitnih kafića u našoj zemlji, a spoj ugodnog ambijenta i ljubaznog osoblja obogaćuje susrete različitih generacija. My Place posjetite i Vi svakim radnim danom od 7 sati ujutro, pa sve do 23 sata navečer.

Jer My Place je Happy Place.

Galerija

Od starih napuštenih poslovnih objekata stvoren je My place, jedinstven kafić sa puno drugačijom ponudom u gradu na osnovu onoga što je do tada postojalo u Travniku u našoj galeriji možete da pronađete fotografije našeg objekta kako bi stekli dojam kako zapravo izgleda naše omiljeni kutak u gradu.

Utisci naših gostiju

Predivno mjesto, osoblje ljubazno. Urbano i drugčije mjesto.
Mihaela Puletić
Gost
Vrhunski lokal sa super osobljem i preeeeeugodnim ambijentom! Postaje obavezan kao čevapi u Travniku 😃👍👏👌❤
Alma Suhonić
Gost
Izuzetno ugodan ambijent odlična kava i zaista čist i uredan prostor kao i sanitarni čvor.
Ivan Radoš
Gost

Koristi te #myplacecafe kako bih mogli podijeliti vaše fotografije sa našim vjernim pratiteljima.

Posjetite nas

Bosanska 33, 72270 Travnik​

Pon-Sub: 07:00 - 23:00 Nedelja: 08:00 - 23:00

direktor@mycompany.ba

062-557-333

Kontaktiraj nas!