My Café​

Proizvodnja vlastite mješavine kafe od probranih, najkvalitetnijih sorti sirove kafe, stoji iza branda My Cafe koji je registriran kao najmlađi brand koji je ponudila obitelj Poljarević sa posebnom recepturom za svoje goste, koji postaje sinonim za one koji vole kvalitetnu kafu.

Galerija

Sinonim za identifikaciju vrhunske usluge, design, neprekidnu modu i trajanje. Identificiran vlastitim prostorom, ambijentom gdje je svaki element ikona koja refleksira image branda My Place.

Raznolik dizajn šalica, oblikom, bojom i uzorcima prepoznatljiva je karakteristika My cafe, kojom nastoje udovoljiti različitostima i potrebama gostiju i ugostitelja.

Utisci naših gostiju

Predivno mjesto, osoblje ljubazno. Urbano i drugčije mjesto.
Mihaela Puletić
Gost
Vrhunski lokal sa super osobljem i preeeeeugodnim ambijentom! Postaje obavezan kao čevapi u Travniku 😃👍👏👌❤
Alma Suhonić
Gost
Izuzetno ugodan ambijent odlična kava i zaista čist i uredan prostor kao i sanitarni čvor.
Ivan Radoš
Gost

Visoki standardi kvalitete

Visokim standardima kontrole kvalitete i primjenom najsuvremenije tehnologije u proizvodnom procesu prženja, mješajući nekoliko različitih vrsta sirove kafe, postigli su prepoznatljivu recepturu.  

Vlastiti brand

Vrlo važan moment u životu poduzetnika jest da odabire suradnju  sa tvrtkom koja je kreirala svoj vlastiti svijet, stoga i vi možete postati jedan od korisnika branda My Cafe u svojim ugostiteljskim objektima.

Ozbiljna obaveza

Kvalificirano osoblje pobrinut će se za svu potrebnu aparaturu i redovan servis kako u redovnim tako i u izvanrednim okolnostima. Posluživati My Cafe znači preuzeti ozbiljnu obavezu sa dobrim raspoloženjem jer će svaki dan klijenti biti ugodno iznenađeni i sigurno koračati osmjehom u život.

Posjetite nas

Bosanska 33, 72270 Travnik​

Pon-Sub: 07:00 - 23:00 Nedelja: 08:00 - 23:00

direktor@mycompany.ba​

062-557-333

Kontaktiraj nas!