Aronija Poljarević

Aronija predstavlja moćno, potpuno prirodno oružje u prevenciji bolesti.  Najjača od svih vrsta je tzv. Sibirska aronija, koja se uzgaja u zagrljaju podnožja vlašićke  hladne klime i nedirnute prirode.

Namirnica Budućnosti

Aronija se naziva i namirnica budućnosti, jer ima izrazito veliku ljekovitu moć za ljudski organizam. Bobica puna zdravlja, unesena u organizam kao svježi plod, sok, marmelada, džem, čaj od sušenog ploda aronije te spremljena po mnogobrojnim  recepturama, daje pozitivan učinak na zdravlje.

Bosanski recept

Sve te proizvode spremljenje po staroj, tradicionalnoj  bosanskoj recepturi, možete pronaći upravo kod nas. Pripremljene s ljubavlju i na potpuno prirodan način, bez ikakvog udjela konzervansa, baš onako kako su spremljeni u staroj bosanskoj kuhinji.

Pristupačne cijene

Sok, marmelada, džem, slatko od aronije, liker od aronije, kao i svjež plod bobice aronije. I naravno sve  po pristupačnim cijenama, kako bi ovu čudesnu bobicu, mogao da sebi priušti svako.

Galerija

Kad je netko spreman učiti i ne bježi od toga da se sam edukuje i bude uporan, vrijedan i inovativan, uspjeh ne izostaje.

Ovo je opća formula toliko puta viđena i iskušana. A po toj formuli svoj je uspjeh postigla porodica Poljarević, koja ima jednu od većih rasadnika ekološki uzgojene aronije u Bosni i Hercegovini. Aronija pripada kulturama s visokim sadržajem biljnih fenola, zbog čega je izuzetno ljekovita. Osobito se koristi kod tegoba povezanih s visokim krvnim pritiskom i utječe na elastičnost krvnih žila. 

Obitelj Poljarević prerađuje je u brandirane sokove, sirupe, džemove i likere koje možete pronađi na različitim sajmovima.

Posjetite nas

Bosanska 33, 72270 Travnik​

Pon-Sub: 07:00 - 23:00 Nedelja: 08:00 - 23:00

direktor@mycompany.ba​

062-557-333

Kontaktiraj nas!